Over Else Boutkan

Waves of Change is opgericht door Else Boutkan. profielfoto-else-boutkan
Haar expertise is projecten en programma’s  van managers die binnen hun organisatie verantwoordelijk  zijn voor duurzaamheid een boost te geven. Daarbij weet ze als geen ander managers in de richting van succesvolle implementatie te bewegen.

Mijn passie is een betere en dus duurzamere wereld. Deze passie geeft mij een enorme drive om me in te zetten voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid. Ik heb inmiddels vele jaren ervaring opgedaan binnen een grote diversiteit aan duurzaamheidprojecten. Ik ken de knelpunten, de struikelblokken en de complexiteit.  Hierdoor ben ik in staat om de problematiek die met de implementatie van duurzaamheid gepaard gaat snel te doorzien.

Hoe maak je de juiste strategische keuzes?  Hoe ga je de juiste partnerships aan? Hoe krijg je de hele organisatie mee? Hoe zorg je dat alle businessprocessen van duurzaamheid doordrenkt raken? En hoe zorg je ervoor dat de implementatie ook simpelweg leuk kan zijn en de successen uitbundig gevierd worden? Op al deze vragen heb ik een antwoord!”

Grote bedrijven en kleine bedrijven, uit diverse branches, overheden, NGO’s: al deze typen organisaties ken ik van binnenuit.  Als ‘mensen-mens’ kan ik me snel inleven. Hierdoor krijgen mijn klanten altijd maatwerk: de toepassing van mijn expertise op jouw persoonlijke situatie.”

Else Boutkan heeft een technische (Ir., TU Delft, Scheikundige Technologie) en een bedrijfskundige (MBA, RSM Erasmus Universiteit) opleiding gedaan. Ze heeft meer dan 15 jaar ondernemerservaring op het gebied van implementeren van duurzaamheid en bouwen aan organisatieconcepten voor oplossen wereldwaterproblematiek. Daarbij heeft ze, voordat ze ondernemer werd, in diverse functies bij multinational Heineken gewerkt. Zowel in binnen- als in het buitenland. Ze leerde het adviesvak bij The Vision Web, een innovatieve ondernemersformule, waar ze zich ook ontwikkelde in de dynamiek van strategisch samenwerken.

Else is een gedreven professional, die boven op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zit. Daarnaast blijft ze zich in haar vak bekwamen door het regelmatig volgen van trainingen op het gebied van organisatie-ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.