Wavemakers United

pierre sur l'eauWerk jij in een bedrijf of organisatie en vind je dat het allemaal wel wat duurzamer kan?

Zie jij allerlei kansen voor duurzaamheid, maar vind je het lastig om je collega’s en ‚bazen’ hierbij te betrekken?

Zoek je nieuwe, inspirerende wegen in je bijdrage aan duurzaamheid in jouw organisatie? Wil je meer impact maken? Wil je je bekwamen in leiderschap?

Kom naar de inspiratiebijeenkomst Wavemakers United en ontdek hoe je met kleine en leuke stappen een verschil kunt maken.

Ontmoet en verbind je met collega Wavemakers. Zie en ervaar de kracht van een netwerk van professionals met dezelfde waarden als jij.

Ervaar hoe het is om simpelweg leuk en enthousiasmerend samen te werken met gelijkgestemden. Met mensen die jou helemaal begrijpen en je niet raar aankijken met je duurzame plannen

Herken je je in één van de volgende dingen:

Je wilt graag een verandering in gang zetten, of je bent er al mee bezig. Maar je wilt niet in je eentje de kar trekken. Je wilt een inspirerend leider zijn, je wilt een beweging in gang zetten.  En je wilt graag weten welke stappen je hiervoor moet zetten.

Of je zegt: nou dat inspirerend leider zijn, ik hoef niet zo nodig op de zeepkist. Maar de verandering in gang zetten, bijdragen aan een meer duurzame organisatie, samen met duurzaam geïnspireerde mensen: dat spreekt me wel aan.

Je werkt misschien al aan duurzaamheid binnen je bedrijf, misschien in een technische functie, als kwaliteitsfunctionaris of in communicatie.  Maar je hebt het gevoel dat er meer uit duurzaamheid te halen is en je zoekt hoe jij daar een verdere rol in zou kunnen spelen.

Je bent enthousiast over je ambities voor duurzaamheid. Je leest er veel over, je werkt wellicht al aan je plannen. Maar je wilt het ook verder brengen. Je wilt achter je bureau vandaan en je kunt daar wel een paar concrete zetjes voor gebruiken.

Na de Wavemakers United bijeenkomst….

Weet je wat jouw eerste stap is om een duurzame beweging binnen je bedrijf of organisatie in gang te zetten. Een kleine stap. Maar wel een stap met veel impact in te toekomst.

En die eerste stap krijg je niet alleen te horen. Die ga je ook ervaren. Omdat deze bijeenkomst mijn eerste stap is voor mijn beweging. Je leert, je kijkt af en je ervaart door het proces te ondergaan.
profielfoto-else-boutkanIk ben Else Boutkan en ik wil een verschil maken voor een duurzame wereld. En ik wil dat doen door jou het verschil te laten maken. Ik ben van mening dat de duurzame verandering die we allemaal nastreven er al is. Er is ontzettend veel potentie voor duurzaamheid binnen organisaties. Genoeg om een omslag te realiseren. Deze potentie zit echter gevangen in de hiërarchie, functieomschrijvingen en andere management structureren. Ik wil laten zien dat duurzaamheid ook op een andere manier dan volgens grote projectenplannen en hoogdravende managementvisie’s aangewakkerd kan worden. Op een eenvoudige, energie-gevende manier. Hier is iedereen bij gebaat. Duurzaamheid helpt een bedrijf vooruit: maakt het toekomstbestendig en komt vaak met kostenbesparingen. Wie wil dat nou niet?

Iedereen heeft weleens een steentje in het water gegooid. Vaak doe je dit achteloos. Stel je voor dat je dit bewust doet. Je bepaalt zelf in welke sloot, meer, rivier of zee je jouw steen gooit. Het is ook jouw keuze waar in dat water je hem gooit en hoe hard. Het resultaat is een hele serie golven, die nog lange tijd na ebben. Door één simpele handeling heb jij ontelbare watermoleculen in beweging gezet die gezamenlijk golven vormen. Dat is wat ik bedoel als ik het heb over ‚Making Waves’.

Wat krijg je concreet als je komt naar Wavemakers United?

Op donderdag 1 december van 14.00 tot 17.00 is de volgende  Wavemakers United! Dit wordt geen groots event. Er is plaats voor een zeer klein aantal mensen. Maximaal 5 a 6.. Want deze bijeenkomst wordt gelijk een voorbeeld voor een eerste bijeenkomst voor jou. Klein, leuk, overzichtelijk, makkelijk te realiseren, maar wel met impact. Impact op de korte termijn: door leren en ervaren van wederzijdse energie en inspiratie. Impact voor de lange termijn omdat deze actie – en dus ook jouw acties – een begin zijn van iets groters en groeiends.

Bijeenkomst met geheel verzorgd met koffie, thee, drankjes en lekkers.

Als deelnemer van Wavemakers United krijg je ook toegang tot de besloten linkedin-groep Wavemakers United. In deze groep delen deelnemers – ook van eerdere sessies – hun ervaringen van hun eigen wavemakers-traject en geef ik zelf ook tips, maar ook aanmoedigende duwtjes.

De kosten voor Wavemakers United bedragen 59 euro exclusief BTW. Je aanmelding is definitief na betaling van de factuur die na aanmelding toegezonden wordt.

Wavemakers United wordt gehouden in omgeving Delft. De precieze locatie wordt nog bekend gemaakt. 

Laat je verrassen en inspireren! 

Mocht je vragen hebben kun je altijd een mail sturen!

Wordt een wavemaker in duurzaamheid met Wavemakers United!

Ja, ik wil graag naar Wavemakers United! komen:Ja, ik meld me aan
Voornaam
Achternaam
E-mailadres *
Organisatie
Straat en huisnr
Postcode
Woonplaats

 

Na aanmelding ontvang je ook mijn E-zine met gratis adviezen over het organiseren van duurzaamheid.