Diensten

Workshops en actieprogramma’s over het organiseren en inbedden van duurzaamheid

Wavemakers United!

Zoek je nieuwe, inspirerende wegen in je bijdrage aan duurzaamheid in jouw organisatie? Wil je meer impact maken? Wil je je bekwamen in leiderschap? Bij de inspiratiebijeenkomst Wavemakers United en ontdek hoe je met kleine en leuke stappen een verschil kunt maken. Ontmoet en verbind je met collega Wavemakers. Zie en ervaar de kracht van een netwerk van professionals met dezelfde waarden als jij. Ervaar hoe het is om simpelweg leuk en enthousiasmerend samen te werken met gelijkgestemden. Met mensen die jou helemaal begrijpen en je niet raar aankijken met je duurzame plannen.

Wavemakers United! is een kort durende en laagdrempelige workshop. Maar als jij met het geleerde aan de slag gaat zou je zomaar op korte termijn grote impact kunnen maken.

Kijk hier voor de datum van de eerstvolgende Wavemakers United!

 

23 april: Draagvlak voor een Duurzaam Gebouwdossier

Draagvlak voor een Duurzaam Gebouwdossier is een masterclass voor facilitair managers die zoeken naar wegen om de gebruikers van hun gebouw beter te betrekken bij de duurzaamheid van dat gebouw. Er kunnen de nodige duurzame stappen gemaakt worden door technische maatregelen. Maar uiteindelijk heb je ook de mensen in het gebouw nodig. Hoe zorg je ervoor dat er draagvlak komt voor duurzaamheid in het gebouw? Hoe creëer je draagvlak voor duurzaamheid?

Ben jij verantwoordelijk voor duurzaamheid en wil je je facilitair manager meer betrekken bij het duurzaamheidsbeleid? Dan is deze Masterclass ook geschikt! Kom bijvoorbeeld samen!

Deze Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Sannie Verweij van Gebouwinzicht.

Voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op  de website van Gebouwinzicht

VIP Wavemakers programma

Naast de diverse workshops, masterclasses en (online-)trainingen die ik aanbied, is er de mogelijkheid om in 1 op 1 setting met mij te werken aan jouw specifieke knelpunten als het gaat over duurzaamheid, organisatie-ontwikkeling, leiderschap, sociale innovatie etc.

Als je hiervoor belangstelling hebt kun je me mailen. Ik neem dan contact met je op en dan kijken we samen – zonder verplichtingen – wat jouw precieze vraagstuk is en wat je op dat moment en de weken of maanden die daarop volgen nodig hebt om een succesvol duurzaamheidsleider te zijn.

Gratis Duurzame Doorbraak adviesgesprek

Tijdens een intensief telefoongesprek nemen we de stand van zaken van jouw werk in duurzaamheid door. Na het gesprek weet je waar in jouw specifieke geval een doorbraak te maken is. En je weet wat je moet doen om de doorbraak te realiseren, zodat je meer impact gaat maken!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per maand. Hier kun je je aanmelden.

Gratis tips over het organiseren en inbedden van duurzaamheid in je organisatie

Neem een gratis abonnement op tips voor succesvolle duurzaamheidsprogramma’s. Deze waardevolle informatie krijg je door je naam en e-mailadres in te vullen rechts bovenaan deze pagina.