Diensten

Workshops en actieprogramma’s over het organiseren van duurzaamheid

Wavemakers United!

Zoek je nieuwe, inspirerende wegen in je bijdrage aan duurzaamheid in jouw organisatie? Wil je meer impact maken? Wil je je bekwamen in leiderschap? Bij de inspiratiebijeenkomst Wavemakers United en ontdek hoe je met kleine en leuke stappen een verschil kunt maken. Ontmoet en verbind je met collega Wavemakers. Zie en ervaar de kracht van een netwerk van professionals met dezelfde waarden als jij. Ervaar hoe het is om simpelweg leuk en enthousiasmerend samen te werken met gelijkgestemden. Met mensen die jou helemaal begrijpen en je niet raar aankijken met je duurzame plannen.

Wavemakers United! is een kort durende en laagdrempelige workshop. Maar als jij met het geleerde aan de slag gaat zou je zomaar op korte termijn grote impact kunnen maken.

Kijk hier voor de datum van de eerstvolgende Wavemakers United!

VIP Wavemakers programma

Naast de diverse workshops, masterclasses en (online-)trainingen die ik aanbied, is er de mogelijkheid om in 1 op 1 setting met mij te werken aan jouw specifieke knelpunten als het gaat over duurzaamheid, organisatie-ontwikkeling, leiderschap, sociale innovatie etc.

Als je hiervoor belangstelling hebt kun je me mailen. Ik neem dan contact met je op en dan kijken we samen – zonder verplichtingen – wat jouw precieze vraagstuk is en wat je op dat moment en daarna nodig hebt om een succesvol duurzaamheidsleider te zijn.

People, Planet, Participate!

Al een paar keer heb ik samen met Wavemaker pur sang Peter Smith van stichting Klean de workshop People, Planet, Participate gehouden. Het is nu mogelijk om deze workshop als maatwerk in-company variant aan te vragen. Een lezing-workshop combinatie waarin Peter Smith de indrukwekkende lezing ‘het gebroken ruitje in het gebouw van de duurzaamheid’ houdt en er vervolgens een maatwerk ‘hands-on’ gedeelte is waarin deelnemers zelf een wavemaking-verander-traject ontwerpen of een praktische invulling geven aan hetgeen geleerd is. Want na een lezing van Peter wil je maar één ding: aan de slag. Omdat je dan weet dat juist jij het verschil kunt maken in duurzaamheid.  Voor meer informatie kun je een mail sturen. Of kijk hier op de speciale People, Planet, Participatie pagina (datum open inschrijving workshop nog niet bekend).

Gratis Duurzame Doorbraak adviesgesprek

Tijdens een intensief telefoongesprek nemen we de stand van zaken van jouw werk in duurzaamheid door. Na het gesprek weet je waar in jouw specifieke geval een doorbraak te maken is. En je weet wat je moet doen om de doorbraak te realiseren, zodat je meer impact gaat maken!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per maand. Hier kun je je aanmelden.

Gratis tips over het organiseren en inbedden van duurzaamheid in je organisatie

Neem een gratis abonnement op tips voor succesvolle duurzaamheidsprogramma’s. Deze waardevolle informatie krijg je door je naam en e-mailadres in te vullen rechts bovenaan deze pagina.