Diensten

Workshops en actieprogramma’s over het organiseren en inbedden van duurzaamheid

People, Planet, Participate!

Realiseer je je dat jouw duurzaamheidsprojecten alleen slagen als alle mensen mee gaan doen? Zoek je naar manieren om mensen in beweging te krijgen? Wil je leren hoe jouw project zich als een virus kan gaan verspreiden?

Dan is de workshop People, Planet, Participate iets voor jou!  De workshop wordt gegeven op 15 april van 10 uur tot 14 uur (incl lunch) in Leiden.

Meer informatie lezen en je aanmelden kan hier. 

Gratis Duurzame Doorbraak adviesgesprek

Tijdens een intensief telefoongesprek nemen we de stand van zaken van jouw werk in duurzaamheid door. Na het gesprek weet je waar in jouw specifieke geval een doorbraak te maken is. En je weet wat je moet doen om de doorbraak te realiseren, zodat je meer impact gaat maken!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per maand. Hier kun je je aanmelden.

Draagvlak voor Duurzaamheid

Een geheel vernieuwd on-line programma Draagvlak voor Duurzaamheid. In dit programma leer je hoe je duurzaamheid binnen je organisatie op zo’n manier organiseert dat duurzaamheid gaat werken voor het bedrijf in plaats van dat jij worstelt met duurzaamheid.

Binnenkort volgt meer informatie over de mogelijkheden voor aanmelden!

The 7 waves for sustainable change: gratis online inspiratieprogramma

Een gratis online inspiratieprogramma waarin je gedurende 7 weken elke week een uitdagende en inspirerende opdracht krijgt die van jou een ware Wavemaker maakt. De opdrachten behandelen alle aspecten van duurzaamheid en zullen je prikkelen in je leiderschap. Ideaal als je nog maar net aan de slag bent met duurzaamheid. Maar ook zeker uitdagend spetterend verfrissend als je al lange tijd aan duurzaamheid werkt. Alles net even anders dan je gewend bent. En terwijl jij jouw ‘Waves of Change’ in gang zet, doen vele anderen dit met jou!
Er staat momenteel nog geen nieuwe serie 7 Waves gepland. Hou deze website in de gaten. Nieuwsbrieflezers ontvangen deze informatie direct in de inbox.

Gratis tips over het organiseren en inbedden van duurzaamheid in je organisatie

Neem een gratis abonnement op tips voor succesvolle duurzaamheidsprogramma’s. Deze waardevolle informatie krijg je door je naam en e-mailadres in te vullen rechts bovenaan deze pagina.